KOCAELİ / GEBZE - Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve hayırsever iş insanıMehmet Alp Tiryakioğlu tarafından yaptırılan okulumuz, 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılına kadar ilköğretim kurumu olarak faaliyet gösteren okulumuz, 2013-2014 yılından itibaren ilkokul olarak eğitim vermeye devam etmektedir.

Okulumuz  e-Twinning projeleri ile Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketleri alarak eğitimde gelişime verdiği önemi göstermiştir. Ayrıca okulumuz yaptığı başarılı eğitim çalışmaları sonucu Uluslararası Eko-Okullar projesi kapsamında Yeşil Bayrak Ödülüne layık görülmüştür.

Ayrıca okul kendi imkanları ile yapılan AKIL OYUNLARI VE ROBOTİK KODLAMA sınıfı öğrencilerin kullanımına açılmıştır.

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 12:17 - Görüntülenme: 40